8 Eylül 2013 Pazar

İyi, Kötü ve Çirkin türkçe dublaj 720p izle




Tuco (çirkin), üzerine ödül konulmuş bir kanun kaçağıdır. Keskin nişancı Blondie (iyi) isimli kovboyla ortaklık yaparak kasabaları dolaşmaktadırlar. Tuco'yu kanun adamlarına teslim eden Blondie, ödülü alıp Tuco'yu öldürülmekten son anda kurtarmaktadır. Bir kasabada işlerin kötü gitmesi üzerine ortaklıkları bozulur.
Melekgöz (kötü) denilen Sentenza ise Bill Carson ismindeki büyük miktarda altını ele geçirmiş eski bir askerin izini sürmektedir. Tuco'nun çölde Blondie'yi öldürmek üzere olduğu bir anda Bill Carson'la karşılaşmaları tüm planları değiştirir. Carson, altınları İç Savaş'ın hareketli olduğu bir cephede mezarlığa gizlemiştir. Ancak Tuco mezarlığın yerini, Blondie ise mezarın adını öğrenebilmiştir. zorunlu olarak işbirliğine tekrar dönen ikili altınları bulmaya koyulur. Sonunda üçünün yolu altınların olduğu yerde kesişir.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle İyi, Kötü ve Çirkin türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm İyi, Kötü ve Çirkin izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Tuco (Çirkin) kanun kaçağı ve üzerine ödül konulmuştur. Blondie(iyi) keskin nişancıdır. Tuco, Blondie ile ortaklık yapar. Bu şekilde kasabaları dolaşır. Çirkini kanun adına çalışan adamlara veren İyi, Ödülünü alıp Çirkini ölmekten son anda kurtarmıştır. Bir kasabada durumların kötüleşmesi üzerine ortaklık bozulur. Sentanza namı değer Melekgöz(Kötü) ise Bill Carson ismindeki bir askerin izini sürmekte. Bill Carson büyük miktarda altın ele geçirmiştir. Tuco Blondie'yi öldürmekte kararlıdır. Tuco'nun Blondie'yi çölde öldürmek üzere olduğu bir anda Bill Carson'la karşılaşırlar ve bu tüm planları alt üst eder. Carson, altınlara birşey olmaması için ve iç savaş olduğu için bir cephede mezarlığa gizlemiştir. Tuco mezarlığın yerini, Blondie ise mezarın adını bilmektedir. Zorunlu bir şekilde iş birliği yaparlar. İkili altınları bulmaya koyulurlar. Sonunda üçünün de yolu altınların olduğu yerde kesişir.IMDB listelerinde üst sıralarda olan Filmi sitemizden 720p kalitesinde izleyebilirsiniz. İyi, Kötü ve Çirkin türkçe dublaj 720p izle filmi 1966 İtalya, İspanya, Almanya, yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından verilen puanlarla İMDB puanı 9.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Eli Wallach, Benito Stefanelli, Aldo Giuffre, gibi dünyaca ünlü oyuncular bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türleri ise 1080p Filmler, Aksiyon Filmleri, Gizem, İMDB 7.0+, Macera Filmleri, Suç Filmleri, Tarih Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Western, Yabancı Filmler şeklindedir. FilmSiteniz.Com iyi seyirler diler

Yönetmen :

IMDB Puanı: 9.0


İzlemek için => İyi, Kötü ve Çirkin türkçe dublaj 720p izle

iyi kötü çirkin 720p izle , iyi kötü çirkin full izle , iyi kötü çirkin izle , iyi kötü çirkin türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder